Glikogen |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Magic Well je po meni bacanje novaca za nekoga tko zeli iole ozbiljnije rezultate. To je "program vjezbanja za cirkulaciju", tako ga ja zovem.
U svakoj teretani bi trebao biti trener koji će ti pokazati osnovne vježbe, ili uzmi par sati s osobnim trenerom i osnovno ćeš naučiti da mozes raditi kvalitetan trening. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Želiš li nešto kvalitetnije u teretani radit, onda ćeš sprave ostavit ili za kraj treninga 10 minuta ili ćeš kao što je Zorro rekla pitat/platit osobnog trenera da ti pokaže kako se što radi i nauči te otkuda krenuti.
Za gubitak masti bilo koji alat a da nije sprava na kojoj sjediš ili ležiš je tvoj najbolji prijatelj ;) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
pahuljica29
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2015 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako sam dobro shvatila savjetujete mi zesci aerobic ( ne znam kak nazvati) to je zapravo funkcionalni trening u kojem je jace zagrijavanje , a onda slijede vjezbe snage (bucice, vlastito tijelo itd.) radije to nego teretana?:) Na to sam i dosad isla pa bi se drugi dan probudila s listovima ko 2 bacvice hehe pa sam odustala. Zasad se drzim plana prehrane i hodam i ok je jos nisam bila natecena cak idem svako jutro u wc!!:))) Presretna sam!!:)
Al fali mi aktivnost jako da se ubijem... al onda zavrsim tako sva natecena pa sam zasad odustala da vidim utjece mi li na to vjezba. Nema mi logike, ali evo odkad ne vjezbam nemam problem bolnih natecenih listova. Razmjsljam da probam mjesec dana, ali toliko mi fali onaj osjecaj koji imam kad se ubijem na funkcionalnom. Hvala vam!! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pretpostavit ću da su ti listovi slabi, skači vijaču
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |