Upozorenje za bosanski forum |
Post Reply |
Author | |
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Kolovoz 2008 at 23:36 |
Htjeo bi lijepo upozorit ljude s ovog foruma na teretanu.ba
razgog je taj sto kad dojdete na taj forum vidite jedino hvalu proizvoda s web shopa koji nisu ni š/š0 dobri kako ovi pricaju(noz im je jedini prozvod koji je ok)!Gledajuci postove i ja sma skoro povjerovo da postoji nes tak savrseno,ali et na svu srecu frend jedan mi je narucio bio par proizvoda i mogu rec noz je jedini proizvod koji mu je djelovao kak spada,a ono njihovo pranje od proteina ja u rangu s BtN(jest da mu je okus ok ali to jedino) a ceo nikakve rezultate nije dao kao i onaj infermo za mrsavljenje!Lik se skoro rasplako nakon 3 tjedna koristelja kad je svatio da nije do njega neg do toga! kako god bilo onaj njhov opis laze da mi se od citanja pocne sr.t Na tom forumu nemoguce je pricat o drugim proizvodima sve im je pranje osim njihovog!Jos sta je najbolje ak ih pocmes blatit moderatori ti daju ban i preprave tvoj post u takav da zvuci kao da si mislio to ali sad si skuzio da je to predobro kak bi oni rekli to ti je prava stvar brate! hahah lol! Et nadam se da ce neko procitat ovo da ne bi bilo da neko uzme pa poslje place sto je nasamaren! Edited by d3m0n |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve se to vec odavno zna, i opce je poznata cinjenica u vezi tog foruma tako da me ovo što si napisao ne iznenađuje, ali tema je na pogrešnom podforumu, prije bi išla na offtopic ili ostalo.
|
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozda zna ih nekolicina ali opet dosta ljudi ne! A sta se tice mjesta jbg nije bas za off.t ali nek mod premjesti ak ne pase ovdje :D (il brise ak vec postoji a nisma vidio) |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro za znati
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nutrabolics brate, samo to deri
A kako su ih posprdali na forum.teretana.net. ajme...ubija za citat. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon što sam procito svih š3 stranica na teretana.đes ba i djete bi skužilo da je sve namješteno tri, cetri lika vrte jedno teisto, malo su preprozirni.
|
|
d3m0n
Post Options
Thanks(0)
|
eto vidis |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam na taj forum otišla par puta i nakon samo malo citanja odmah skužiš da ne valja.... stvarno su skroz u promidžbi svojih proizvoda.... Tak da više ne idem tamo....
|
|
d3m0n
Post Options
Thanks(0)
|
ma nije los sve dok se ne prica o sublimentima |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |