Nova u teretani |
Post Reply |
Author | |
blnc123
Cita FAQ Joined: 06 Prosinac 2015 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Prosinac 2015 at 19:59 |
Veliki pozdrav svima
Znaci situacija je ovakva: imam 59 kg, a visoka sam 165.4 cm. Cilj mi je smrsaviti do 1. travnja 5 do 6 kg koje sam dobila zadnjih 6 mjeseci. Bavim se body pumpom 3 godine i imam cvrsto tijelo,ali visak masnog tkiva...svugdje pomalo zbucila sam se u rukama,trbuhu i bedrima i sad sama sebi izgledam nabildano i ogromno. Planiram s body pumpa preci na teretanu i fokusirati se na cardio. E sad.. plan mi je raditi 4-5 puta tjedno u trajanju oko 30 min vise manje. Nisam tocno sigurna odakle poceti, ali znam da zelim ic postepeno jer 5 kg nije tesko skinuti u 4 mjeseci Imate li kakve prijedloge za trening? Samo da mi ruke ne izgledaju k'o 2 prsuta Nova sam u ovome, don't be harsh
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |