Međuobrok |
Post Reply |
Author | |
Ozy777
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2016 at 20:43 |
Pozz,pokušavam naći neki kvalitetan međuobrok koji ne treba pripremati(barem ne dugo) i koji ima dosta proteina...
Pokušao sam sa proteinskim pločicama,preskupe su i malo odvratne da budem iskren... Probao sam isto feta kruha sa posnim sirom,fuj ne mogu smislit posni sir... Pa sam došao na ideju grčkog jogurta ali nigdje se ne može naći grčki,samo kao grčki tip što je zapravo običan malo gušći jogurt... Pa ima li netko ideju jer mi je to veliki problem,dnevno mi i fali otprilike nekih 15g proteina pa bi mi neki mali međuobroci koji daju po recimo 5g proteina bili taman... Hvala |
|
mama-g
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2016 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
maslac od badema ,kikiriki maslac, grah , leća ...srdele, tuna, parmezan ..to je sve puno proteina i brzo se sprema
|
|
Ozy777
Post Options
Thanks(0)
|
Hm... Maslac od badema i kikiriki pretpostavljam ima puno kalorija? A ovo drugo mi nekako vise lici na pravi obrok nego na meduobrok,mislio sam vise nesto u suhom smislu... |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš jesti samog sira. 15-20g sira bi ti imalo 5g Ako si kalorifobičan nabavi si neki niskomasni polutvrdi/tvrdi sir. Ili tvrdo kuhano jaje.
Koja je svrha međuobroka od 5g protejina? |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kak si dosao do zakljucka da ti fali 15g proteina? Ajde da si reko 50 razumio bi, ali 15 sim tam. Jedan dan uzmes malo vise, drugi manje, ne bude ti se nis dogodilo. Pojedi komad piletie, 3 jaja, 100g sira ili pilece/purece de luxe sunke, konzervu tune.. Ne trebas od hrane raditi nauku.
Ps - imas u DMu proteinskih plocica, 23P, 14UH, 4M, 7.50 kn kosta, mada meso je meso Edited by Mike - 15 Sijecanj 2016 at 20:11 |
|
Ozy777
Post Options
Thanks(0)
|
Fali mi nekih 15g proteina jer ciljam na 110g dnevno a pojedem oko 90 otprilike...
I trebaju mi meduobroci da ubrzam metabolizam malo jer jedem samo 3 puta dnevno pa bi ovime ubio 2 muhe jednim udarcem :D I probao sam te dm protein plocice odvratno,doslovce nisam mogao dovrsiti dizao mi se zeludac :D Mozda najbolje da pojedem fetu kruha sa purecom salamom i jogurt recimo tako nesto... Hvala :) |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nikad dosta prote, samo trpaj.. Ovo za "fuj" hranu me malo nasmijalo hahah nema emocija u hrani, a i ak ti je sir nešto fuj, onda bogami nisi dosta stvari probao. Ja čim nemam ništa konkretno za pojest, samo udri po zobenim ili siru i mlijeku u bilo koje doba dana, ništa jednostavnije. Ako ništa uzmi 3 sirova jaja, i popij i eto ti ovih "15" ako već normalno ne ide.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
bjelanjci i jabuka
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |