misicna masa |
Post Reply |
Author | |
Seki22
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2016 Location: Bihac Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Veljaca 2016 at 04:09 |
Pozdrav svima, prvi put koristim forum i ne kuzim se jos
Trebam savjet, oko tri mjeseca idem u teretanu, napredovao sam sto se tice snage, ali osim bf kojeg sam vec imao(oko 20%) ne dobivam nista vise, odnosno ne dobivam na misicnoj masi. Savjet |
|
neven73
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
težina sada i prije tri mjeseca? prehrana?što radiš u teretani? to su podaci bez kojih nema pametnog savjeta......
|
|
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako bf ne ide gore, ne znaci da nema misicne mase... ako je bf isti a kilaza veca znaci da si dobio na misicnoj masi |
|
Seki22
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2016 Location: Bihac Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tezina oko 75 kg, prije tri mjeseca je bila oko 70, hrana je na pocetku bila dobra, piletina, krompir, rizu, tunjevinu sam kombinirao skoro svaki dan, plus whey i kreatin. U teretani radim sa tegovima. Na pocetku sam krenuo u definiciju ali posto sam bio mrsav(opet sam imao veliki postotak masti) onda sam skontao da bi bilo bolje ici na masu, pa kasnije definirati kad budem imao sta. U zadnje vrijeme da budem iskren slabo jedem, preskacem treninge jer nekako sam se razocao u to, s obzirom na trud, trening i ishranu nisam dobio neke rezultate. Ali naravno ne mislim odustati, pokusat cu se vratiti u stari ritam
Edited by Seki22 - 23 Veljaca 2016 at 19:29 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |