Arginin I citrulin zdravo po seljacki |
Post Reply |
Author | |
Tratincica
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2016 at 16:19 |
Hi
Im tu kutiju nekakvih Nitro caps I unutra su arginin i citrulin. I sad tu pise nesto bla bla siri krvne zile i da se kljuka toga 8 komada na dan. Moze mi netko od vas najjednostavnije objasniti sta to pobogu je? Dragi je to dobio kao bonus jer je uzeo vecu narudzbu i sad evo sjedim i gledam u to xD Thx |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa širi krvne žile i osigurava bolju prokrvljenost, samim time da više kisika i nutrijenata stigne u svaki kutak tijela. Kako mišiće, tako i neke druge organe. Slobodno mu pojačaj dozu kod zatreba, bolji je efekt da uzme svih 8 pola sata ranije.
|
|
Tratincica
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj 8 tableta da pokljukam odjednom? Vidjela sam da to to dnevna doza ali nisam niti mislila to bas piti u toj kolicini. A i ja sam totalni pocetnik sa vjezbanjem pa rekoh piti ili ne piti =)
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je 3g AAKG i 8g citrulin malata minimum da osjetim razliku na treningu. Opet, ja imam preko 100kg. Nema negativnih nuspojava. Ovisno o tjelesnoj tezini mozes probati manje, no lako moguce da ne osjetis razliku. |
|
Tratincica
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se javim, pila sam ih vise puta i nisam nikakvu razliku osjetila. Cak sam roknula 5 odjednom (bilo me strah vise da me ne zrusi) i jedno veliko nista.
Tako da...mozda to na muskima drugacije radi ;) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |