Pitanje u vezi pudinga - masa! |
Post Reply |
Author | ||
MegaMass
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2016 Location: Hrv, St Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Ožujak 2016 at 16:02 |
|
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje..
Puding (dolcela) okus vanilije, jagode.. slika - http://i.imgur.com/4HJrmtW.png , uopće nema šećera u sebi, sastav je sljedeći - slika - http://i.imgur.com/BoIqpwt.png Zanima me, s mlijekom 0.5/0.9% mm i mjericom proteina skuhati ako je u pitanju masa ? Da li bi smio koristiti navedeni ponekad ili bolje ne ? Bez ikakvog dodatka šećera. Hvala svima. |
||
Mata_Cro
Cita FAQ Joined: 20 Svibanj 2015 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zasto ne?
|
||
MegaMass
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2016 Location: Hrv, St Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala.. Čudno mi je da nisam vidio da netko napredniji uzima taj puding, na 100g ima 87g UH a 0g šećera.. A jedna vrećica pudinga je 37g.. Sviđa mi se što nema šećera u sebi, ubacit ću ga na svoj meni nekada ( uz mjericu wheya s mlijekom 0,5/0,9% mm )..Ako ima netko još kakvo svoje mišljenje za izreći, slobodno.
|
||
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ugljikohidrat u pudingu je modificirani kukuruzni škrob (gustin). Moraš skuhati inače budeš imao probavnih smetnji. Whey nemoj kuhati jer će se zgrudvati. Nisam siguran kako koje sladilo utječe na želatiniziranje škroba pri kuhanju (pr. ne možeš napraviti puding s medom umjesto šećera, neće se zgusniti), možda sukraloza ne bi bitno utjecala. Jesi razmišljao o palenti? Isti ugljikohidrat, možeš praviti s vodom, može na sto načina, kako slatko tako i slano. |
||
MegaMass
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2016 Location: Hrv, St Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Već mi je dosadio moj jelovnik.. Uvijek mi se vrti u krug (posni sir, tune, sardine, pileća prsa, pureća prsa, brokula, riža, tjestenina, jaja, zobene, pa i palenta itd...) uvijek isto samo skombinirano jedno s drugim pa sam mislio malo dodati nešto.. Puding sam mislio kuhati bez šećera, samo onako iz vrećice. Edited by MegaMass - 24 Ožujak 2016 at 07:42 |
||
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stevia + Puding
Ili Natren + Puding Meni osobno se whey nije grudao, i ne gruda... Doduse, vjeroj. ovisi o samom kvalitetu i proizvodacu istoga. Edited by CeLe111 - 24 Ožujak 2016 at 08:28 |
||
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
||
MegaMass
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2016 Location: Hrv, St Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prije sat vremena isprobano, odlično je.
Koristio sam mlijeko 0,9% mm (500ml), vrećica pudinga+1 i pol mjerica wheya (okus čokolade).. Puding nije toliko loš, baš suprotno, mogao bi ga pojesti pun lonac, no moram imati granice. Šećer nisam stavljao, ne igra ulogu šećer o gustoći pudinga.. Hvala svima na odgovorima ;) |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |