Pozz svima |
Post Reply |
Author | |
404
Cita FAQ Joined: 26 Svibanj 2016 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Svibanj 2016 at 19:21 |
Bok, dolazim iz Zagreba, radim kao prodavac u trgovini s tehnickom opremom.
Cijeli zivot imam problem s viskom kilograma, i tek sam se ove godine odlucio ozbiljnije pozabaviti s time. Izbacio sam dosta namirnica kao sto su kruh, slatkisi, grickalice, a ubacio piletinu, puretinu, ribe i slicno. Iako sam na ovom rezimu vec "duze" vrijeme, kilogrami jednostavno ne odlaze. Zato sam se odlucio ovdje registrirati i vidjeti u cemu grijesim. Radi posla mi ne preostaje previse vremena za sportske aktivnosti, ali u zadnje vrijeme sam ubacio nocno hodanje, svaki 2. il 3. dan po cca 1h Imam 172cm i 100kg. Cilj mi je pasti na cca 85kg, u sto kracem roku bez gubitka misica. Zbog kalcifikacije u ramenima, teretana mi je jos neko vrijeme nedostupna, osim kardia. Hvala svima na pozornosti, i nadam se ugodnom druzenju. Pozz |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |