D: 10 keto recepata za sve obroke u danu |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Pixy01
Cita FAQ Joined: 17 Veljaca 2021 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pola navedenih namjernica ne spadaju u keto namjernice. Maslac od kikirikija, chia...? Koji fail ????
|
|
Lili36
Cita FAQ Joined: 03 Srpanj 2021 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
'Pola navedenih namjernica ne spadaju u keto namjernice. Maslac od kikirikija, chia...? Koji fail ????', kaže Pixy01 Spadaju, malo se bolje informirajte!
|
|
Pixy01
Cita FAQ Joined: 17 Veljaca 2021 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
''Pola navedenih namjernica ne spadaju u keto namjernice. Maslac od kikirikija, chia...? Koji fail ????', kaže Pixy01 Spadaju, malo se bolje informirajte!', kaže Lili36
Mislim da sam se na faksu dovoljno informirala ?? Chia sa svojih 42.12g uh ne spada u namirnice keto prehrane (osim ako racunas 2 zrna chie onda ok ??). Kikiriki maslac jedino cisti dolazi u obzir u vrlo maloj kolicini ukoliko mi ovdje pricamo o pravoj keto dijeti. Mozes tako navest i nutellu pod keto namirnicu ako ces pojest zlicu i ostatak dana unit 0g uh. Ne ????
|
|
Strawberry
Cita FAQ Joined: 14 Svibanj 2023 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
'Mogli ste bar staviti izvor kad ste vec sve preuzeli sve tekstove i slike sa http://www.ruled.me/keto-recipes/', kaže asdasd
:O
|
|
Strawberry
Cita FAQ Joined: 14 Svibanj 2023 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sada se to zove keto dieta, nekad davno je to bila Atkinsova dijeta, pa kasnije low carb dijeta - mogao si jesti mast žlicom - zabranjen je bio unos ugljikohidrata
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |