Mršavljenje i oblikovanje tijela |
Post Reply |
Author | |
kmica87
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Prosinac 2016 at 12:21 |
Pozdrav, Visok sam 185 cm i težak 110 kg. Sjedilački način života i nezdrava prehrana dovelo me do prekomjernog viška kilograma.Nakupilo mi se sala na nogama i na stomaku, težak sam sam sebi , rekao sam nemože vise ovako. Cilj mi je smršaviti dcoći do nekih 90kg, te oblikovati noge, da postanem mršaviji .Prvo što sam napravijo je da san izbacio fast foood, pekare , sredio jelovnik , al moglo bi to još bolje, uveo sam fizičke aktivnosti, trčanje 45 min , te vožnja bicikom 1h35/40 min, tu i tamo odigram basket ali osječam da san pretežak za basket , još imam problema sa koljenima pa taj basket izbjegavam.Zanima me da li radim pravu stvar sa trčanjem i biciklom, prelistao sam internet različita su razmisljanja, pa ako ima ko kakav savjet, prijedlog, sugestiju dobro bi mi došlo?
|
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne ne ne, nikako trčanje, više ti to šteti koljenima nego basket. Prvo hodaj malo po malo dok ne dobiješ kondiciju i ne vidiš da lakše podnosiš trčanje onda kreni lagano, bicikl moze svakako i ono najbolje kreni sa bodyweight vježbama one troše dosta, ali radi one kompliciranije npr. marici, čučnjevi, sklekovi... Nakon nekog vremena možeš početi preskakati uže to je meni jako punopomoglo, umori te stvarno a troši jako puno ali sada isto još nemoj zbog koljena, a hranu moraš srediti, trening je isto jako bitan ali hrana prv, za bilo kakv pitanje mozes u box.
|
|
tuzna15
Cita FAQ Joined: 02 Travanj 2017 Location: Bosna Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba mi pomoc..Oko 2 sedmice nakon home treninga primjetila sam da mi je desna noga sira od lijeve noge(samim time i desno dupe vece od lijevog).Sta da radim?Da li da forsiram desnu nogu vise od lijeve da skinem salo ili?
|
|
Eh da je tuga snijeg..
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako nekako, trebala bi staviiti veci akcenat na slabiju stranu, mozda ce jednonozni iskorak pomoci. =)
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |