Izbaciti vodu |
Post Reply |
Author | |
Maestro
Cita FAQ Joined: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Srpanj 2017 at 21:59 |
Aktivan sam s treningom duze vremena ali ovo me nikad nije interesiralo kad kazu trebam ili trebas vodu izbaciti
Sad prepostavljam to je da pijes napitke smutis sebi nesto u mikseru umjesto vode Pa ako mozete da mi malo detaljno pojasnite ovo "izbaciti vodu"
|
|
Warrior98
Viden/a u gymu Joined: 28 Srpanj 2016 Location: Radoboj,Krapina Status: Offline Points: 198 |
Post Options
Thanks(0)
|
Em...? Šta?
Nastavi piti vodu,voda ti je saveznik u svakom stadiju života,nikakvi shakeovi. Neznam na što misliš,izbacivanje vode nastaje kod rezanja ugljikohidrata na jako male razine,nakon povećanog unosa vode,kod malog unosa elektrolita i soli... Nakon nekog većeg cheat daya,dobis dosta vodene kilaze,pa to kroz sljedece dane izbacis,stres moze uzrokovati povecanje vode,menstrualni ciklus moze uzrokovati zadrzavanje vode... Boksaci i sudionici borilackih sportova prije vaganja ne piju nista da se dehidriraju i da izgube na kilazi maksimalno da prođu prag za svoju kategoriju. Jednostavno pij vode kad si zedan,unosi soli,magnezij,kalij,spavaj dosta,smanji stres i kreci se na dnevnoj bazi i nece doci do zadrzavanja vode. Alkohol cesto ima efekt da te jako dehidrira pa se i tako rijesis viska vode. Nadam se da sam pomogo |
|
"Exercise is the thing we must do to replicate the conditions under which our physiology was - and still is - adapted, the conditions under which we are physically normal."
|
|
Elephatn777
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
p.s. cak i kod "izbacivanja vode" savjetuju da se pije vode vise nego inace jer i radi vecih dehidracija tijelo samo "sprema" vodu jer iste nama u kontinuitetu...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |