Kako da pocnem??? |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Djomla_ns ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 10 Listopad 2008 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Listopad 2008 at 11:03 |
|
E ovako.. hteo da pocnem da "pravim misice"... ali to ce biti veliki problem.. jer jedni mi jedno gowore.. drugi drugo.. a i jedan veliki mi je problem sto sam mrasav... Visok sam š84 cm, a imam 60 kg.. i nikako da se pomerim sa njih.. dosta sam trazio na internetu kako povecati masu.. ali svagde pise da moram da uzimam proteine.. sto ja nikako ne smem.. mislim jos sam mali za te stvari.. i necu da me to nesto sj*be... jel imate wi neku ideju..ipak ste mnogo iskusniji u teretani.. u ishrani.. u swemu? Hvala unapred na odgoworima!!!
|
||
Ocu misice:)
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jesi probao pocet jesti?
(prije svega zamolio bih te, kada vec pišeš na stranom jeziku, pripazi na tocke, zareze,i tako to...) |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
![]() Sudeci po kilaži ti ocito ne jedeš dovoljno i proteini u shakeu bi ti itekako bili potrebni, zato se bolje raspitaj gdje ga ih nabaviš nego koliko je to štetno, jer nije! |
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Theeeeeeeeeeeiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa is back! ![]() ![]() Edited by Mr G. |
||
![]() |
||
Fresh ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
|
Zanimljivo ljudi su skepticni prema proteinima u prahu, a ne znam da li je ikad zabilježen slucaj nekakvih nuspojova od konzumacije istih
![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma misle kako je to teeeeeška kemija ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |