New Posts New Posts RSS Feed - Kako da pocnem???
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kako da pocnem???

Post Reply Post Reply
Author
Djomla_ns View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Djomla_ns Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kako da pocnem???
    Posted: 10 Listopad 2008 at 11:03
E ovako.. hteo da pocnem da "pravim misice"... ali to ce biti veliki problem.. jer jedni mi jedno gowore.. drugi drugo.. a i jedan veliki mi je problem sto sam mrasav... Visok sam š84 cm, a imam 60 kg.. i nikako da se pomerim sa njih.. dosta sam trazio na internetu kako povecati masu.. ali svagde pise da moram da uzimam proteine.. sto ja nikako ne smem.. mislim jos sam mali za te stvari.. i necu da me to nesto sj*be... jel imate wi neku ideju..ipak ste mnogo iskusniji u teretani.. u ishrani.. u swemu? Hvala unapred na odgoworima!!!
Ocu misice:)
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Listopad 2008 at 00:07
Jesi probao pocet jesti?

(prije svega zamolio bih te, kada vec pišeš na stranom jeziku, pripazi na tocke, zareze,i tako to...)
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Listopad 2008 at 22:49
Originally posted by Djomla_ns Djomla_ns wrote:

dosta sam trazio na internetu kako povecati masu.. ali svagde pise da moram da uzimam proteine.. sto ja nikako ne smem.. mislim jos sam mali za te stvari.. i necu da me to nesto sj*be...

Ali nisi toliko mali da se informiraš šta su proteini i da ih imaš u mesu, mlijeku itd. i da NIKAKO nisu štetni nego baš suprotno - dokazano je da ljudsko tijelo bez ugljikohidrata može preživjeti, ali bez proteina NE!

Sudeci po kilaži ti ocito ne jedeš dovoljno i proteini u shakeu bi ti itekako bili potrebni, zato se bolje raspitaj gdje ga ih nabaviš nego koliko je to štetno, jer nije!
Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Listopad 2008 at 23:19
Originally posted by Theia Theia wrote:

Ali nisi toliko mali da se informiraš šta su proteini i da ih imaš u mesu, mlijeku itd. i da NIKAKO nisu štetni nego baš suprotno - dokazano je da ljudsko tijelo bez ugljikohidrata može preživjeti, ali bez proteina NE!

Sudeci po kilaži ti ocito ne jedeš dovoljno i proteini u shakeu bi ti itekako bili potrebni, zato se bolje raspitaj gdje ga ih nabaviš nego koliko je to štetno, jer nije!

Theeeeeeeeeeeiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa is back!

Edited by Mr G.
Back to Top
Fresh View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Fresh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Listopad 2008 at 10:30
Zanimljivo ljudi su skepticni prema proteinima u prahu, a ne znam da li je ikad zabilježen slucaj nekakvih nuspojova od konzumacije istih  
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Listopad 2008 at 23:39
Originally posted by Mr G. Mr G. wrote:

Originally posted by Theia Theia wrote:

Theeeeeeeeeeeiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa is back!

BO'ME SAM SE NASMIJALA!!!
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Listopad 2008 at 23:41
Originally posted by Fresh Fresh wrote:

Zanimljivo ljudi su skepticni prema proteinima u prahu, a ne znam da li je ikad zabilježen slucaj nekakvih nuspojova od konzumacije istih  

Ma misle kako je to teeeeeška kemija , a oni to, kao vrsni sportaši i ljudi od zdravog života, ne žele raditi svom organizmu - trovati ga.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.