D: Zašto je vježbanje iskljucivo na spravama – gubljenje vremena?! - |
Post Reply |
Author | |
zana42
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2017 at 21:21 |
Svi komentari na temu: Zašto je vježbanje iskljucivo na spravama – gubljenje vremena?! - 1.dio
s ovim se potpuno slažem ¨#Naime, kada trener jednom pokaže klijentu kako vježbati na konkretnoj spravi – miran je i bezbrižan narednih „sto godina“ jer sprave omogucuju vrlo sigurno i jednostavno vježbanje. Dakle, "sveti gral" za svakog trenera#istina je aako želiš više moraš platiti trenera svaki sat ako želiš da te usmjeri k necem drugacijem , barem je tako u centru gdje ja treniram . Mislim i ja bi tako presjedila satnicu za pultom i brala lovu.Žalosno je što se treneri bar malo više ne potrude da ucine trening zanimljivim bilo bi i više zainteresiranih u teretani kada bi culi kako se netko trudi da od tebe napravi da bolje izgledaš . |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |