D: Donosimo što sve znanost kaže o proteinima i vježbanju: sigurnost, |
Post Reply |
Author | |
dado56
Cita FAQ Joined: 03 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2018 at 14:21 |
Svi komentari na temu: Donosimo što sve znanost kaže o proteinima i vježbanju: sigurnost, ucinkovitost i utjecaj na zdravlje
jesti normalno 3+2 obroka, svaki nek sadrzava proteine dodaci skupi i nepotrebni ( jest se i tako mora) no onaj tko prodaje dodatke sve cini da nas natjera da ih kupujemo... |
|
belfegora
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je sve napisano opcenito, iako mi se svidja clanak. Najcesce se tako opcenite stvari defaultno odnose na muski rod. Zanima me sto je s utjecajem na zensku populaciju, koja ima manju misicnu masu u prosjeku, i potpuno drugaciji i ciklicki reproduktivni sustav. U potpunosti su zanemarena pitanja utjece li na ciklus, te je li OK uzimati ih i za vrijeme trudnoce ili dojenja.
Uz to, sto je sa raznim okusima, tj aromama i aditivima koji se dodaju, kakav je njihov utjecaj? OK, sigurno da je najbolje uzeti bezokusni s minimumom dodataka i sa maksimumom sadrzaja sto ciscih proteina u mjesovitom omjeru. Ali, svi znamo da su ovi s okusom - ukusni :D Treba li to onda drugacije ogranciti i dozirati, ima li sastojaka na koje treba pripaziti (ne mislim na dodatke tipa saharoza nego na potencijalno opasne arome i zasladjivace)...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |