Kako zadržat volju za vježbanjem? |
Post Reply |
Author | |||
kkatarina
Viden/a u gymu Joined: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Listopad 2008 at 13:44 |
||
Pozdrav svima, malo sam citala teme po forumu, al nisam naišla na moj problem. Dakle, 30 g, š65, 63kg. imam jako zahvalnu građu i tijelo te s malo truda,,bar do sada:),,,brzo se dovedem u red (58kg) al baš zbog toga nikako zadržat taj izgled. Stalno mršavim pa se debljam. Inace volim vježbat, al nemam dugotrajnu volju,,kako da kažem,,,vježbam redovito tjedan dana, istovremeno pazim šta jedem i onda opet stanem. Željela bih jednom zauvijek zadržat dobar izgled, al ne znam kako. Ima li ko slican problem? Znam da treba vježbat redovito, pazit na prehranu,,,relativno sva pravila znam,,,al kako ih se pridržavat STALNO? |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jednostavno je - moraš pronaci neki sport, aktivnost, koja ce te zadovoljiti (zabavljati). Ja recimo nisam baš ljubitelj teretane pa se jadna nasmrzavam po jarunu rolajuci zajedno s pingvinima dokle god mi vrijeme bar malo ide na ruku. Ali isto tako kad znam da nemam alternativu budem u teretani 2 sata, jednostavno se zaigram.
|
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakve su to igre od 2 sata? |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
panteraM
Viden/a u gymu Joined: 06 Studeni 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
coveku nije u prirodi na forsiran nacin dovodi nesto u red..............moj jedini savet za odrzavanje vlolje za treningom je da se covek vise posveti sebi ,pravo zadovoljstvo dolazi iz unutra.kako smo svi po malo hedonisti ,onda svakodnevni rad na samom sebi dovesce do motivacije za mogo stvari,jer lenjost nije nista drugo do nedostatak motivacije ,sto povlaci za sobom i nedisciplinovaniji zivot na bilo kom polju.
ja sam pilates instruktor,vezbam svakodnevno i vise nego sto je mom telu potrebno ali motivaciju nalazim u sreci kroz pozitivnu energiju koju razmenjujemo tokom treninga ........bitno mi je da ljudi u mom okruzenju se tako i osecaju........ da li ce to biti teretana, neki odredjeni sport, istocnjcke vestine ka izgradnji tela , prosvetljenju uma, ili samo setnje u prirodi, kada je covek zadovoljan sobom onda je i njegovo telo u skladou sa unutarnjim osecajem i nema greske da cemo izgledati bas onako kako zelimo. pozdrav svima |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
MA SAcUVAJ ME BOŽE "IGRE" OD 2 SATA! PA DA PUKNEM KO KOKICA!!!! |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne može te bog sacuvat kad krene igra |
|||
|
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
earth_dragon
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
uclanis se u teretanu gdje radi jaaaaakkkooooo zgodan 23,24-godisnji voditelj (ko ja ) i eto ti motivacije i volje hehehe
|
|||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
Auuuuuuuuuuu!!! Bolje da ode negdje na neke cajke, cujem da je to sad IN za nac komade šta ce joj teretana hehe |
|||
|
|||
earth_dragon
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
joj cajke bljah
|
|||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |