New Posts New Posts RSS Feed - koji spori protien?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

koji spori protien?

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
jedna_mala View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 15:58
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Trgovci ko i svi drugi, sam da ti podvale nešto što se ne prodaje ili je nepotrebno...
Vec bi trebala znati da se u takve (naravno i u ostale) radnje odlazi sa vec unaprijed određenim artiklom za kupnju a prodavac(ica) neka melje šta hoce i prodaje to nekom drugom.

cudi me što si se uopce i upustila u razgovor o tome.

Samo kažeš, ne hvala!

to ti je izgledalo ovak: ušla u ducan pitala za te amino pokazao mi kaj sve od amino ima i poceo mljeti brzinom munje dobrih par min... tako da nije bilo da smo mi baš razgovarali... zatim mi pokazao ne znam kolko tih energetskih cudesa koja bi mi kao bila korisnija od amino... zatrpao me s toliko nepotrebnih informacija.. tako na kraju otišla iz ducana s hvala lijepa dovidjenja, bum si malo razmislila...

i sad se ja premišljam dal da uzmem bcaa ili ne? hoce li imati utjecaja na rast mišica ili mi je stvarno dovoljan samo whey? tocna svrha amino je koja da sprijeci katabolizam i pojaca izdržljivost mišica ili?

opet mi nisi konkretno odgovorio na pitanje vezano uz bcaa

ova prva recenica mi je jasna - radim posao prodaje tako da...

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Originally posted by jedna_mala jedna_mala wrote:

http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=7

http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=š2

ti okusi i zamjenski obroci to je koji od ova dva proizvoda cfm izolat ili whey.pro?

Ne razumijem pitanje nejasno je formulirano.

Jedno je izolat, drugo whey, oba dostupna u istim okusima, šta nije jasno??

mislila sam kojeg od ta dva ti uzimaš kao zamjenske obroke?  ono kaj si pricao da ima hrpa okusa? nigdje ne piše koje tocno okuse imaju...  jer koliko vidim oni imaju sam te dvije ajmo rec vrste obroka...

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 16:56

i sad se ja premišljam dal da uzmem bcaa ili ne? hoce li imati utjecaja na rast mišica ili mi je stvarno dovoljan samo whey? tocna svrha amino je koja da sprijeci katabolizam i pojaca izdržljivost mišica ili?

opet mi nisi konkretno odgovorio na pitanje vezano uz bcaa

ova prva recenica mi je jasna - radim posao prodaje tako da...

Ajme mala da ti sve serviramo, nađi illyev blog post s temom bcaa!

Ako imaš novaca uzmi bcaa.
Ako želiš postici level up sa tijelom uzmi bcaa.

U suprotnom, dovoljan je i obican whey.

mislila sam kojeg od ta dva ti uzimaš kao zamjenske obroke?  ono kaj si pricao da ima hrpa okusa? nigdje ne piše koje tocno okuse imaju...  jer koliko vidim oni imaju sam te dvije ajmo rec vrste obroka...

Zamjenski obrok hehe, kako mi to cudno zvuci
Da, više nemaju ni cijene i okuse na netu, ne znam zbog cega

Mala mala..plavuša mala
A šta je s ovom temom, odmah uz ovu?
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=83š& PN=š&TPN=9

I još da si dobro procitala moj nedavni post gdje kažem da su okusi isti za cfm i konc sve bi znala!

Pažljivije ubuduce

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 17:21
jel vidiš o cemu ti pricam, umjesto da si linkao clanak, ti se zezaš tu ccc :D

jedna mal, evo ti

https://www.fitness.com.hr/blog/Switching_into_a_higher_gear/ Best_buy_suplementi_dio_2_.aspx
Back to Top
jedna_mala View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 22:41
inace, jedva da uhvatim vremena za malo prošvrljat na forumu, tak da blogove ni ne citam isto tako ni sve postove - što se postova tice obicno procitam ono što naslovom privuce

zanimljiv post, illy

evo kupih amino... pro.nutrition... doza 250g košta 2š5kn.. jel ima tog možda u vrecicama za narucit? e sad ima 50 obroka ako se stavlja po 5g po obroku...

kaj bi mi preporucili koliko da ih pijem - mislim koju dozu bi mi preporucili - koliko g? u postu je illy naveo kao od 5-š5g.. jel mi premalo 5 g prije i poslije treninga ako želim neke rezultate ili..?

placa mi sjela prije par dana vec sam kojih 500 kn potrošila na proteine i whey i sad još amino... ide frendica sa mnom i gleda me "ženo draga na kaj ti pare trošiš"

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Ožujak 2009 at 00:03
ja sam kupio od pro.nutritiona š kg za 400 kn, što nisi pitala prije! jbg

što se tice doza, ovisi koliko cesto treniraš... 5 -š0 grama bi ti trebalo biti dovoljno.. doziraj ovisno o intenzitetu treninga najbolje ;)
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.