Zamjena za whey |
Post Reply |
Author | |
Lubenica
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Studeni 2008 at 15:49 |
Ok, znam da je poslje treninga najbolji obrok whey+glukoza.
Za proteine nemam novaca pa me zanima koju hranu bi trebao jesti poslije treninga umjesto wheya. Još jedno pitanje, imam 65 kg, znaci da bi trebao po danu unesti u organizam š30 g proteina. Koliko bi ja to tocno i koje hrane trebao pojesti da unesem š30 g proteina. Unaprijed hvala! |
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nekužim kako nemaš love za whey a imaceš za drugu hranu.
Koji je tvoj cilj ustvari? |
|
Lubenica
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Živim sa starcima, nemam para, nisam zaposlen tako da nemam za proteine.
Namirnice kupuju starci. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa malo radi nešto sastrane...nema spavanja
|
|
Lubenica
Post Options
Thanks(0)
|
Ma vec pokušavam godinu dana nac posao u struci (Diplomirani ekonomist), ali uzalud.
Sad kad me starci otjeraju od kuce bit cu prisiljen nešto radit |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pojedi š0 bjelanjaka kuhanih umjesto whey-a, kad vec hoceš "redovitu, normalnu" hranu pa izracunaj koliko te izađu bjelanjci (dakle, ne cijela jaja, jer žumanjak baciš tj. ne koristiš iza treninga) i koliko te izađe whey po obroku i sve ce ti biti jasno. Jednako vrijedi i za grožđice. Ja ne znam tko tu može naci isplativiju racunicu od wheya i grožđanog.
|
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Lubenica
Post Options
Thanks(0)
|
Ma znam da ispadne jeftinije. Ali, štos je u tom da ako tražim staru 200 kn za whey nece mi dat, a ako ju tražim da kupi jaja, grožđice itd kupit ce mi.
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ako objasniš mami ovu racunicu i uz to joj objasniš što je whey zapravo i zbog cega bi ga uzeo, siguran sam da ce ti dati novac. Nitko razuman ne bi trošio više ako ne mora |
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj...Hammer...to su starci...oni misle da izvoljevamo sa wheyom..i da smo malo ludi....;))
Hm....a odi u Zg...u Zg svi nađu posao....;)) Ili možda neceš da pristaneš na pocetnu nisku placu;)) |
|
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
Znam svjestan sam svega toga jer sam i sam, naravno kao i vecina, prošao tu fazu. Trnovit put, svakako, ali na kraju sve dobro izađe. Sad normalno kanta wheya stoji u kuhinji, starci nemaju nikakvih problema, vec su se navikli na sve moje suplemente. A otkako sam poceo raditi uz faks, još je lakše s wheyom, ne moraju starci sudjelovat sa svojim dijelom. |
|
|
|
Lubenica
Post Options
Thanks(0)
|
Ma cim se zaposlim prebacujem se na whey.
Nije beni bed zbog pocetne place, znam da su male na pocetku. štos je u tom da nitko nece uzet pripravnika, svi traže osobu sa iskustvom. Bio sam u Zagrebu na par razgovora kad se tražio pripravnik, dođe 200 ljudi na testiranje, a primaju jednog (i to mjesto je vjerovatno vec zauzeto). |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |