Htjela bih se udebljati malo |
Post Reply |
Author | |
Magi
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2007 at 23:00 |
Hey,hey! Visoka sam š78, a teska 59kg, no nije tako bilo uvjek, a meni se nekako vise svidja kad me ima malo vise...ako znate na sta mislim;) Dakle, htijela bih se udebljati malo.Cisto da dobijem na nekim mjestima gdje sam (zbog duze bolesti) smrsavila.Sto i kako trebam jesti? Inace,da pomenem da sam krenula sa teretanom, tako da me zanima i kako trebam tamo vjezbati, s obzirom da godinu dana nista nisam radila.. Hvala! |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
PREHRANA
obrok#š cijelo jaje3 bjelanjaka š salica zobene kase š00 g teletine obrok#2 mjerica whey proteina 2 mjerice nekog izvora UH( npr. crash weigt ili N-large ili bilo koji drugi) 2 zlice tucenog vrhnja š zlica lanenog ulja obrok#3-200-250g cistog mesa(teletina,piletina...) š salica rize ili 200g krumpira š salica zelenog povrca š zlica maslinovog ulja obrok#4- jednako kao obrok #2 obrok#5- jednako kao obrok #3 obrok#6- 200g mljevene teletine pa mozes hamburgere napravit pola salice zelenog povrca nakon treninga whey+dextroza. dobar menu,ima oko 4000-5000kcal i gotovo nista "junk" hrane. moras jesti svaka 2 do max 3 sata. Je previse za curu posto je ovo jedan jelovnik za muskarce na masi-ali mozes ga prilagoditi sebi Jelovnik je prilicno dobar za sve koji rade masu. pozdrav Edited by caba |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Caba cemu ovolike kolicine wheya tijekom dana ?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slusaj..vecina ljudi ima problema sa prekomjernom kilazom,,zanimljivo, odjednom dolazis ti i kazes da hoces da budes deblja premda je sveopci trend u svijetu sad MRSAVOST,,,,zar ipak nije bolje da je covjek oprostite na izrazu da neispadne neki vid tjelesne diskriminacije MRSAVIJI.....pa ti imas proporcije slicno djevojkama koje su u manekenskoj bransi uz male dopune.......ili se varam....ima ona pjesma od bijeloga dugmeta koja ide ovako--STA BI DAO DA SI NA MOM MJESTU---neznam jesi li je slusala posto je to stari hit,,,siguran sam da bi se mnoge osobe sa tobom mijenjale pjevajuci usput tu pjesmu...........pozdrav(malo sale) Edited by emilio |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
totalno se slazem s ovim, pa ti si s tim proporcijama koje si dala sasvim normalna cura |
|
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Mislio sam dva puta dnevno uz to da u dane kad ne trenira moze popiti samo jednu mjericu whey-a. Dvije dnevno nisu previse znam ljude koji piju po tri puta dnevno |
|
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro slazem se malo je previse proteina u jednom danu. Treba se drzati one 2 gr pomnoziti s brojem kilograma
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |