D: Helicobacter pylori (H. pylori) - koji su simptomi infekcije i kad |
Post Reply ![]() |
Author | |
belfegora ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 02 Kolovoz 2019 at 08:48 |
Svi komentari na temu: Helicobacter pylori (H. pylori) - koji su simptomi infekcije i kad i kako se lijeciti?
Sve stoji u ovom clanku, osim sto bih dodala na kraju da ne bi bilo zabune: ako posumnjate - testirajte! Jeftin je test, ide i preko zdravstvenog, da se i privatno vrlo povoljno. Procitati kako i odnijeti stolicu stvarno nije neki problem! A onda po potrebi terapija. Nije najugodnija, posebno na vec iziritiran zeludac, ali treba je ozbiljno dozivjeti i odraditi. Ja sam prva mislila kako su te moje poteskoce glupost, i da nije to nesto sigurno. Pa je bilo i bzvz sam odgadjala godinama da to dijagnosticiram :-| Bespotrebno! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |