Veliko rezanje kilograma / koji dodaci? |
Post Reply |
Author | |
keyser soze
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2008 at 01:34 |
stanje:
92kg š85cm 2š god. Od kako sam na faksu, totalno sam se zapustio po pitanju fizicke spreme... Prije sam održavao 77-78kg i osjecao sam se fenomenalno, izgledao solidno (naravno, dalo se poraditi) ali definitivno puno bolje nego sada Hrana se brzo lijepi na mene, ali moram priznati da s pristojnim režimom gubim masu ok brzinom. Nadalje, hrana mi se najviše tovi u podrucju škembe, bokovi, pa grudi. Noge su konstantno iste (moram priznat, nabijene ), ruke također. Dakle- škemba i škemba. Ciljevi su mi: skinuti š0-š2 kg u neodređeno vrijeme. Nije mi cilj skinuti u mjesec dana š5 kila, pa opet da se vrate za 2 tjedna, vec KONTINUIRANIM radom postici kvalitetniji rezultat, i održavati ga. Nadalje, definitivno izgraditi mišice u na prsima, trbušnjake (isto tako, ne ocekujem rezultate tako brzo), ruke i ramena. Ono što mene zanima, jest koje dodatke koristiti za pomoc pri ostvarivanju ovih ciljeva? Jasno mi je ko dan da je crobni trening kljucan, uz kontrolu prehrane, no što da uzmem? Apsolutni sam laik po pitanju ovog; prelistao sam sve topice, i uistinu mi ništa nije jasno što se od toga treba odnositi na moj "problem". Nadalje, koji su najkvalitetniji proizvođaci? Puno vam svima hvala ako ce netko odgovoriti na ovo pitanje. |
|
keyser soze
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zapravo da preciziram:
š.) Prvo uzimati dodatke koji ce mi pomoci skinuti kilograme do željene kilaže, pa preci na dodatke koji ce mi pomoci pri izgradnji "ciljeva". ili 2.) postoji li mogucnost da paralelno uz skidanje kilograma, postižem efikasnije rezultate na mišicnoj masi? hvala! Edited by keyser soze |
|
earth_dragon
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja sam imala slican problem sve tak dugo dok nisam pocela citati forum
|
|
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |