clanak za sve obožavatelje dijeta |
Post Reply |
Author | |
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2008 at 17:11 |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Reci što si ti vidjela kao najzanimljivije u clanku?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo nekih citata clanka: "Mnoge žene nisu zadovoljne izgledom svog tijela. One mogu krenuti na dijetu i izgladnjivati se kako bi bile mršavije, no treba znati da ce tako poceti gubiti i tonus mišica." "Rezultat toga je mlitavo tijelo, a osoba osjeca iscrpljenost i umor." "Previše žena oslanjaju se na vagu kako bi im pokazala jesu li u dobroj formi." "Samo se vježbanjem možete dovesti u formu" "brigu morate voditi i o uravnoteženoj prehrani. Izbjegavajte dijete izgladnjivanjem"
u naslovu je trebalo pisati "clanak za sve obožavatelje drasticnih dijeta" ali nije mi stalo ovo "drasticnih".. ovo sam stavila na forum iz razloga što ima ljudi koji dodju s nekim ludim dijetama tipa dorucak š jabuka, rucak š mrkva vecera š paradajz cim sam vidla i procitala clanak odmah sam se toga sjetila |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Primjetila sam da je ovo izuzetno cesta zabluda i da dosta ljudi odustaje i gubi volju zbog vage. Vaga ima smisla ako imaš š50 kg, ali za neekstremne slucajeve, metar i ogledalo su No š. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |