Bol u prsima |
Post Reply |
Author | ||
malena26
Viden/a u gymu Joined: 11 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2008 at 07:38 |
|
Poštovani, imam jedan problem koji me dosta smeta u svakodnevnom životu.... prije mj. me oštro probolo s lijeve strane prsa, išla sam na svemoguce pretrage, slikala srce i pluca, sve u redu, ekg u redu, krv u redu... rekli su mi svi da je mišic, međutim ta ošta bol je trajala kratko i kasnije je ostala tupa bol nekada na lijevoj strani onako iznad dojke, a sada trenutno je tocno u sredini , iznad dojki, tamo gdje je prsna kost, u mirovanju ne boli, no boli pri pokretu, narocito kada okrecem gornji dio tijela ili kada okrecem vratom ili kada ležim pa se premješta s leđa na bok i obratno... bol je neka tupa i bezveze... neznam šta da radim, doktori kažu da to nije ništa .... dali ime neko kakvo iskustvo s tim i šta bi to moglo biti i dali se to može riješiti nekim vježbanjem ili grijanjem prsa ili hlađenjem ???? molim vas pomozite mi , bit cu Vam zahvalna
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm... nemam pojma šta bi to moglo biti... Vjerojatno si mišic nekako povrijedila (istagnula, preforsirala....). Ako su ti rekli da nije ništa opasno, stavljaj si tople obloge da opustiš mišic pa vidi nakon nekog vremena ako ti ne bude bolje....
Stvarno ne znam šta bi moglo biti... |
||
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hmmm, imao sam i ja takvih boli, dio ih je prošao kako je i došao, a jednu sam izbjegao promjenom prehrane. U mom slucaju jaja su izazivala nekakvu tupu bol u donjem dijelu tijela, lijevo ili desno ispod želuca, osjecaj je kao da je odjeca na tom mjestu namreškana pa više stišce nego na drugim mjestima.
što se tvog slucaja tice, za pocetak ti preporucujem jednu finu šetnju Jarunom ili u brdo pa se pluca nadišu kvalitetnog zraka... |
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
manje stresa
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledaj datum teme |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...ajde da ponovim još jednom....to što je neka tema stara ne znaci da je zatvorena. Uvijek ce se naci ljudi koji ce imati isti problem i koji traže savjet i zašto da netko ko ima iskustva ili misli da zna ne odgovori na to pitanje, pa makar i nakon godinu dana - svaki dan imamo nove clanove. Ne mora znacit da je odgovor upucen baš toj konkretnoj osobi, ovdje je svaki savjet namijenjen SVIMA. Ok? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma sve je to ok, ali nema mi smisla otvarat temu staru godinu i više
dana da bi dao savjet nekome tko zasigurno nije više aktivan clan foruma, ajde da je napisao nešto tipa " evo i ja imam isti problem..."
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |