DA LI SEX UTICE NA BOLJE ZDRAVLJE |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je jedino tesko naci partnera koji bi me mogao pratiti,nazalost...uvijek ispadnem freak..Sex mi je nesto posebno..stoga utjece na sve u meni..Ka tornado sam nakon njega trajao on sat ili 2..jedino je bitno da je bio kvalitetan i s osobom do koje mi je stalo..
|
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nemogu naci partnera koji bi izdrzao duze od š0min,uvek valjda na krive naletim ili danasnjim deckima bas nejde hihi
|
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe lol lol! Sto se tice sexa doktori su govorili da za produzivanje zivota muskarca i za njegovo vitalno stanje je potrebno minimalno 3x na tjedan!Jbg ovo za muske sam zapamtio jer s time zezam curu kad joj se ne da hehehe! Kazem joj da me ubija i skracuje zivot! sta se tice zena to nsiam siguran ali svakako da sex pospjesuje vitalnost i zdravlje!Ako je to dobro i ako se posteno gazite na teretanu necete ni pomislit hehehe! Naravno vecinom je to kad se jednom da drugom se ne da i obrnuto!Premda mislim da zene ipak tu vise brane neg muski! Naravno cast iznimkama! LOL Sorry ali ovo mi je pomalo sve smjesno! |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
stvarno mi je nezgodno citati ove rijeci,,, sigurno su bili u nekoj zurbi,,,,,a sto se tice trazenja,,, rekao bih ti ,netrazi ga vise ....tu sam...........necu ti to reci jer sam stidljiv???? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm...ma samo vi cure nadjite mladjeg decka... i biti ce u redu......
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
i preuzmite stvar u svoje ruke |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |