a kaj je ovo ? xD |
Post Reply |
Author | |
Domač
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2008 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Prosinac 2008 at 15:22 |
evo, volju imam, uvjete imam, program imam. i kaj sad?
neznam protumacit program pa bih vas zamolio da pomagate dok nekaj krivo na pocnem Intenzitet: 75 - 90% od š RM 75 - 90% og cega? :S Broj ponavljanja po seriji: š2 - 3 ponavljanja smanjujem od š2 - 3 ? :S |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Intenzitet od 75-90 % ti oznacava zapravo puls - trebaš ozracunati koliki ti je max otkucaja srca, a to napraviš tako da od 220 oduzmeš svoje godine.
Broj ponavljanja po seriji š2-3 zapravo znaci da radiš š2 ponavljanja 3 puta (serije). Nadam se da sam pomogla. |
|
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Netocno, buduci da se radi o % intenziteta od šRM! šrm - repetition maximum Dakle, ako na bendžu možeš napravit jedno ponavljanje sa š00kg, onda ceš raditi sa težinama 75-90kg. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
|
|
Domač
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2008 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
puno vam fala Theia i Odin
|
|
kreąo
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sam si sebi tocno odgovorio, a to ti i piše u programu, prva serija š2 ponavljanja a zadnja serija 3 ponavljanja Kvadriceps
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |