Metabolizam |
Post Reply |
Author | |
dinko
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Sijecanj 2009 at 21:41 |
Možel neko da pojasni, šta znaci to da metaboliza uspori nakon sprovođenja jednih od dijeta. Nije mi jasno kako to zaustaviti.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj provoditi takve dijete. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
To su sigurno one un i dijete u kojima gladujes pa ti se metabolizam ulijeni - jer jedes š-2 obroka dnevno. Isto tako niti ne unosis sve potrebne nutrijente i sl. Gle, jednostavno izbjegavaj takve dijete - primi se zdrave prehrane, puno malih, kvalitetnih obroka i vjezbanja i uspjeh je zajamcen. Edited by Mr G. |
|
dinko
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne pogrešno sam se izrazio nisam na nikakvoj dijeti jednostavno pokušavam jesti što zdravije znaci voce, povrce, bijelo meso itd. Alijednostavno me interesiralo sta to znaci. I još jedno pitanje ja jako volim mlijecne proizvode neznam koliko da ih jedem i šta volim mlijeko, jogurt, itd. A usput danas sam bio u teretani poslije 6 godina heheh.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hajde malo preciziraj pitanje, šta te tocno zanima? Mlijecni proizvodi su ok, posebno svježi sir, malomasni jogurt (još ak je probioticki još bolje), malomasno mlijeko, i ako nemaš intoleranciju na navedeno i ako sve ukombiniraš u prehranu ne znam gdje bi bio problem konzumaciji. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |