Drugi obrok poslije treninga |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2009 at 20:14 |
Sto jedete kao drugi obrok poslije treninga?
Kao prvi obrok uvijek uzmem PWM (whey + glukoza) ali vise mi je ponestalo ideje za ovaj drugi obrok. |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nazalost tu bas i nema prostora za neke ekstra kombinacije. Obicno ide neko meso (teletina, puretina, piletina, tuna i sl)+ prilog(riza,tjestenina)i salata. Naravno ovisi i o tome dal je trening ujutro ili navecer i u kojoj si fazi.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo jako ovisi o nekoliko faktora kod mene:
š.Ako doma jedem taj obrok: a) Uh+P, ne stavljam ništ pojedino jer nikad nije isto, ali uvijek je ta kombinacija b)M+P (sve cešce ce biti ovakvih obroka kako se približavaju topliji dani i kako def odmice), najcešce tunjevina+malsinovo ulje+kupus+kikiriki š.Ako ne jedem doma: -onda je to neki prijenosni obrok, ili u tekucem obliku ili kao sendvic. Nemam više volje za isfuravanjem cijelih jela na faks i sl., prošlo me... A sad, stvarno ne znam kako nemaš ideja. Ima hrpa recepata za takva jela i ne znam kako ti izvor može presušiti |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram smisliti nesto novo jer ovo sto sad jedem mi je vec stvarno dosadilo. (tuna + tjestenina) - tu i tamo ubacim jogurt, piletinu, puretinu. Ali trebam podhitno nesto novo.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedem što mi dopadne ruku
|
|
jelena
Viden/a u gymu Joined: 08 Travanj 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
tokom treninga možeš uzeti neki napitak koji ti istovremeno daje energiju i snagu tokom treninga a ksnije neki neki lagani obrok
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |