mala pomoc =) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
nikakav odgovor u smislu da sam ti postavio pitanje.
vec, pošto vidim da pratiš tu svoju temu, bilo bi lijepo od tebe cuti barem nekakvu povratnu informaciju da si shvatila to što ti ljudi pišu.. tako to inace ide na forumima.. |
|
Minnyyy
Viden/a u gymu Joined: 01 Veljaca 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe :D
pa hvala na savjetima.... pokusavam ne jesti vise slatkise i takvu hranu izbjegavam....i evo vec 2 dana ne jedem nista slatko...kad mi dodje ono da "moram" pojest bar red cokolade uzmem jabuku ili nesto slicno i sad je sve super...mislim nekako se drugacije osjecas kad izbjegavass te nekakve gluposti |
|
I believe I can fly....I believe I can touch the sky :D
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
lega, izbjegavaj ovakve postove molim te Edited by Iluvatar |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |