Tko želi pisati blog? |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2009 at 15:37 |
|
Forumaši,
tko je zainteresiran da kroz blog piše svoje savjete za fitness, sportske aktivnosti, prehranu i sl.? Također, blog ne mora biti striktno orijentiran samo na fitness, možete pisati sve svoje misli vezane uz današnji život, probleme, bilo što. No, opet bi bilo dobro da poveca koncentracija postova bude povezana sa duhom, sportom, i aktivnošcu. To bi bio, uz forum, jedan dodatni kanal gdje bi mogli dijeliti svoje savjete i viđenja vezano za sport. Tko je zainteresiran? Ide uskoro nova verzija stranica pa pitam da vidimo. Ajmo, za pocetak hocu minimalno š5ak forumaša.. Moram reci također da cemo najaktivnije i najkvalitetnijie blogere nagrađivati. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako bi nas bilo više, pogotovo ako bi postojale i nekakve nagrade...
spreman sam podijeliti svoje skromno znanje i iskustvo |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ja sam isto ainteresirana...fora ideja;)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaš onu staru englesku, keep on dreaming Ja se ne kužim u blogove, samo olovka i papir |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda ti napiši tako, a na blog scan nabaci originalno u svakom slucaju.. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako zoki nema ništa protiv može, samo ima jedan problem... Nemam skener |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |