kako nabit prsa i bicepse |
Post Reply ![]() |
Author | ||||
mikiw ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 04 Veljaca 2009 at 23:25 |
|||
imam š6 god i sportaš sam pa mi može netko rec ko" ima iskustva (možda bolje onaj ko se time bavi) kako nabit bicepse i prsa
|
||||
miki
|
||||
![]() |
||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
uclani se u teretanu i odma kad dođeš na bendž i samo rokaj, onda uzmi one bucice pa po tome deri, i vrti samo to dvoje i za mjesec dana ceš morat kupovati nove majice. možeš i kupiti vej ili keratin, samo pazi s tim steroidima i to ti je to
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
Ne ne ne..krivo. Whey nije steroid, to je protein! Kreatin je steroid i treba bit oprezan! A inace, samo bendž i biceps pregib šipkom, to rastura ![]() |
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
pa ako želiš izgledati smješno i izazivati sprdnju kod bilo koga tko nešto zna, samo deri kako su decki rekli
![]() |
||||
![]() |
||||
Silent assassin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
|||
Slažem se sa ovim...još dodaj dipseve i razvlacenje bucica za prsa i bice sve super ![]() |
||||
Precise, quiet and deadly...
|
||||
![]() |
||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|||
![]() Zoki brate, šalji novi newsletter, ovo je urnebes! |
||||
![]() |
||||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|||
Kreatin nije steroid, vec anabolna dusikova kiselina. Spolni hormoni su npr. tipicni steroidi. |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
Sorry brate nisam znao. Ja sam cuo da je kreatin najvece moguce zlo što se tice kemije. Ko je sad tu u pravu ![]() |
||||
![]() |
||||
Lovro ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
|||
pa niste valjda papci da koristite steroide(i slicno)
|
||||
![]() |
||||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|||
Nisam imao namjeru nesto pametovati, cisto za informaciju malo... Kreatin je anabolna kiselina, tipicna dusikova kiselina, izgradjuje misice,prenosi energiju u misicna vlakna.Nije steroid svakako. Steroidi u svrhu pumpanja misica su vecinom izvedenice testosterona (muski spolni hormon iz testisa i kore nadbubrezne zlijezde). Niti jedno niti drugo nije preporucivo unositi oralno niti venozno, jer pogotovo steroidi izazivju rak jetre,teska ostecenja jetre, obustavljaju pravilnu izgradnju sperme i sjemene tekucine, izazivaju halucinacije... |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ja citam i ne vjerujem... Evo stavljam u sig. "Vrlo povoljno nabavljam Sarcasm alert detector. Necete ga platiti niti š000kn, niti 500kn. Može biti vaš samo ako pažljivo citate tekst i shvatite da osoba koja ga je napisala nije to doslovno mislila." Tare, tare... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
'ko je sad tu lud, ja ili zeleni zmaj u kuhinji?! ![]() ![]() ![]() hau long, hau mac, dokad? |
||||
![]() |
||||
|||
Sta ces...Bode mi oci kad neko napravi taku gresku a pise se vec strucno o temi... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Steroidni anabolici oponasaju hormone, u jetri se prevode u bioloski aktivne forme.Testosteron je psihoaktivna substanca, pa tako i njegovi derivati (anabolici u body buildingu). Nepravilno ili prekomjerno uzimanje mogu izazvati teske halucinacije, to je vrlo cest popratni efekat. http://en.wikipedia.org/wiki/Testosterone |
||||
![]() |
||||
|||
odustajem
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Give_Up |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |