Grijanje wheya |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok, ali opet nisi ništa rekao... Slobodno ih žvaci ali ne vidim da ceš postici neku bitnu razliku u odnosu na samljevene jer vjerovao ili ne i tako samljevene ih prožvacem, samo puno brže i lakše. |
|||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da prozvaces ih ne ti neg blender,ali zaboravio si na karike koje su vezane uz to.
kao npr zeludcana kiselina,pa cjeli sustam vezan uz probavu i uz zvakanje. Bio sma ja na ovom forumu prije i uglavnom citao i nisam htio ulazit u diskusiju jer sma vidio da ti se ne moze dokazat nis i da mislis da si najpametniji. tako da cu se tog drzati i dalje |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ptijalin nije bezveze u slini, thorn ;)
|
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma svako radi kako mu paše
Nego jutros sam grijala whey i totalan puding ispadne |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, sad cu zbog toga što ne blendam zobene nego ih ko konj žvacem postici šta?
Bio sam i ja na seminaru s Colemanom...jea. Vidiš ovaj smajl? Toliko mi je stalo do tvog mišljenja
Samo daj |
|||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
heh da nisi toliko umisljen mozda bi bio i savrsen
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Toliko o tvojoj želji za diskusijom... |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |