mrsavljenje |
Post Reply |
Author | |
cabri
Viden/a u gymu Joined: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Travanj 2009 at 12:58 |
vec mjesec i pol sam na nekakvoj dijeti,ustvari smanjeni unos hrane,smrsavila sam 4 kg,visoka sam š72 cm a imam sada 68 kg,zelim jos,vec sam se navikla,dobro se osjecam,naravno tu je fitnes i teretana,to obozavam,toliko od mene za sada.
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
what`s the point??
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evica, point je taj da se ovdje predstavljamo..
Bilo bi dobro kad bi stavili malo jasniji naslov teme koji je usko povezan s nama tipa: Zoki - cilj: mršavljenje . Cabri, slobodno još nešto napiši o sebi te dobrodošao! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj,ma nisam vidjela u kojem je podforumu!
isprike,isprike! |
|
cabri
Viden/a u gymu Joined: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da cilj je malo pdrske,nekakvih savjeta,jer to oko sebe nemam,svi mi govore da nemam potrebe to raditi,da kao vec izgledam"dobro",ali posto sam se ja vec navikla da budem upola gladna i tako se dobro osjecam,sto da ne,zoki hvala na podrsci,i naravno zena sam,pusa.
|
|
horvatt1
Viden/a u gymu Joined: 01 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
svi trazite savjete za mrsavljenje...a meni to nije potrebno,ja mogu uvijek smrsati,kad god hocu jer sam mrsav...heheheima li neko savjet kako da se udebljam??? pozzz |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidi FIT FAQ. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |