Molim pomoc - vježbe? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe nisi jedina,mene steze kvadriceps ali jos nikad nije gluteus
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hodajuci iskorak šipkom - ne da cec osjetiti guzove nego ceš proklinjati svako ustajanje, sjedanje i opcenito kretanje naredna 2, 3 dana.
Također dobra stvar za guzu su klasicni cucnjevi (uži stav) i box cucnjevi. |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Osjeticeš ako boli za popiz i dok radiš....;)
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
draga curo, ili ne radiš dobro (dovoljnim intenzitetom i sl) ili se ne hraniš dovoljno dobro, a vjerovatno oboje! kad to promjeniš, doci ceš do necega! |
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Istina! Evo tek kad sam pocela pravilno raditi vidim ogromne pomake s obzirom na stanje prije |
|||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kvaliteta,a ne kavntiteta
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zar si sumnjala da je istina? |
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma što ja znam, mislila sam da je pilates idealan za žene ali nije!!! Meni nije ništa pomogao!!!!
A sad pretpostavljam da je pilates dobar za cure koje vec lipo tilo imaju - pa tako održavaju |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I za našeg illya |
|||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |