Raspored uzimanja dodataka |
Post Reply |
Author | ||
chris
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2007 at 19:53 |
|
Zanimaju me vasa iskustva sa rasporedom (sto, koliko i kada) uzimanja
dodataka tijekom dana. Vjezbam tri mjeseca i do sada sam koristio whey proteine nakon treninga. Osnovna namjera mi je daljnje povecanje misicne mase (ili u mom slucaju bilo kakve mase :-)).... š79cm / 67kg prije 3.mj. - 72 kg. danas... Moj trenutni raspored: 2-4 sata prije vjezbanja obrok (ugljikohidrati) 30 min. prije - glukoza napitak za vrijeme vjezbe - izotonik nakon treninga - whey proteini i proteinski obrok Sada sam nabavio BCAA i guaranu i zelim ih ubaciti u prehranu, ali ne znam kuda ih smjestiti u gornju shemu i da li uz njih treba uzimati jos nesto ? ...huh... |
||
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bcaa prije spavanja, guarana prije treninga
|
||
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jos jedno pitanje od pocetnika: uzimam weiderov whey protein kao obrok nakon vjezbanja.....koji proteinski dodatak bi bilo pozeljno uzimati kao zamjenski obrok ili kao obrok u one dane kad se ne vjezba a da nije whey. napominjem da mi nije cilj povecanje misicne mase, vec skidanja nekih š0-kg (imam š83/85 kg), a i povecanje misicne mase.... |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Whey se uzima samo poslije treninga i eventualno ujutro kao prvi obrok. U dane kada ne treniras ali i u dane kada treniras drzi se piletine, puretine, tune, teletine, posnog sira, povrca, voca i svega sto je zdravo. Redovno treniraj i smrsavit ces. |
||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala na savjetu...javim kakvi ce biti rezultati |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |