Dragi decki....i cure! |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma joj , sad je ovo totalno krivo ispalo, nisam ja mislio da se treba rugat ni nista , samo da ta cura nece privuc paznju na sebe tako sta obuce minicu a nema lijepe noge!
Ne rugamo se mi nikome, samo odvratim pogled i gotovo, svatko moze nosit sta hoce, ali obicno je normalno da se obuces u ono sta ti najbolje stoji, tj. u cemu najbolje izgledas A ovo sta si rekao sa invalidima to totalno nema nikakve veze s ovime sta smo mi pricali, zasto invalidi nebi izlazili? Ne razumijem zasto bi to bila neka sramota I ne nabijaju se nikome kompleksi, samo je normalno da svatko zeli lijepo izgledat, pa ako se normalno obuce ce ljepse i izgledat Znam da odjeca ne cini covjeka, jasno mi je to, ja se isto normalno oblacim , ne patim sad od neke robe, ali ipak kad se malo uredis normalno da bolje izgledas |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne se srdit ivo..........
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisam se srdio uopce, ne razumijem po cemu si to shvatio da se ja srdim
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
A ova just_a_girl je veceras sva sretna nekako, stalno stavlja smajlice
Sigurno je dosla s treninga pa je puna snage i sva sretna jer jedva ceka sutrasnji trening |
|
deana
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ive...ti si stvarno sve krivo shvatio.... ja sam se ZEZALA....... Moj je stav vrlo slican tvome....sta se obleke tice...ali je isto tako tocno da ljudi odjecom privlace paznju na sebe..ili neodjecom...ali....sve to uopce nije bilo ono sta sam htjela reci....trebalo je biti samo sala....ali eto...ispade rasprava...
Btw. frend mi nije slijep... Samo nije bas gledao.... Mozda zbog znatne kolicine alkohola...tko ce znat Edited by deana |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
ok, ok, nema veze, malo smo raspravljali bezveze ali dobro nije ni bitno
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nisam mislio da se treba bas sakrivati.. Ja nikad nikome nebi nabijao nekakve komplekse niti neto prigovorio zbog izgleda,ipak u ljudskom izgledu veliku ulogu ima genetika. A svtko odlucuje o onome sto ce obuci i to se nas ne treba ticati. Mi samo mozemo procijeniti po svome subjektivnom misljenju da li nam se to svidja ili ne....Neka svatko oblaci ono to zeli Edited by caba |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam ni ja rekao da se bas treba sakrivati, nego da je sad glupo bas isticati namjerno ono sto znamo da ne valja, iako svatko moze nositi ono sto zeli
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se u potpunosti..
Edited by caba |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |