A koje casopise citate / pratite? |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zoki jel citas tenu i moju istinu saljim se... malo.. nisam nikad vidjela taj... inace ljepota&zdravlje svakako, 9 kuna , strava... j |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nemam želudac za casopise. cak i kod frizera furam svoju knjigu da ne listam ono tamo.
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne citam nista sto je printano, hehe. Nit imam zivaca nit mi se daju novci za nesto sto mogu saznat i za Dž. Samo internet i PDF
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti si ful fokusiran na Internet. Jel to tako vec duže vrijeme ili? što ti nije gušt po ljeti se negdje izvalit i listat magazin neki uz sok / kavu.. ili na plaži.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A nije to fokusirano, nego jednostavno malo po malo, pa skuzis da ne kupujes vise nista. Prije sam znao kupit EVO, Men's Health, ali sad i to skidam sa neta... A kad sam u bircu, u pravilu sam tamo sa ekipom ili sa curkom nekom, tak da ono, ni ne trebaju mi. A jako je rijetko da se nadjem u situaciji da sam sjedim u kaficu. Tak da ono, nema nikakvog fokusa, nego samo skuzis da se sve vise i vise oslanjas na net...
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je bio guššt....do onog trena dok magazini i casopisi nisu postali reklama....do reklame...a cijene otišle na plafon...tema is teme uvijek i nanovo prožvakana na isti ili malo drugaciji nacin....sve do jednog savjeti kako što prije potrošiti što više para.... Listala sam nedavno jedan dobar casopis...samo se ne mogu sjetiti kako se zove....zapisala negdje....neki buisness news...uglavnom..štosan.... Inace sam znala kad idem na put kupiti casopis...sad se držim knjiga i mp4 playera.... ;) |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osobno kupujem samo Lider - to je to od casopisa.
Istina, ljudi, u pravu ste. S našim postupcima (koji su normalni), tiskovna industrija tone i samo je pitanje kada ce ostati samo par magazina... Novine nisam kupio valjda godinu dana.. Internet nam je sasvim dovoljan. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |