Struk |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
wuhu vidi ti kolegicu |
|
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
hula hop je odlicna stvar za trbuh!!!!
|
|
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
i btw....košarka ne dodaje nikve cm šta je vama...kosti nisu podložne produženju pod utjecajem niti košarke niti bilo kakve fizicke aktivnosti..to su bapske gluposti...visina je prvenstveno genetski uvjetovana!!!
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde neko pametan ovdje |
|
anne
Post Options
Thanks(0)
|
hvala hvala..
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam mislila da igranje košarke dodaje cm, nego da možda potice na nekakav rast kostiju, ali dobro ja sam glupa, inace se inteligencija super procjenjuje priko foruma
Baš vam zavidim, e da mi je bit pametna ko vi, što bi dala |
|
anne
Post Options
Thanks(0)
|
ajd ewie nemoj se ljutit...ma dosta ljudi ima takve zablude...bilo kakva fizicka aktivnost naravno pozitivno djeluje na naš organizam pa tako i na mišicno-koštani sustav...svaki sport drugacije oblikuje tijelo i vrlo cesto se može na temelju samo fizickog izgleda pretpostaviti cime se neki covjek bavi...ali ipak na samo produženje kostiju ipak ne djeluje..
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
a mogu ja onda radit zgibove sa utezima ovjesenim da narastem???
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |