Kristy Gallacher-lifestyle |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sad ozbiljno: Zoki, spomenuo si Renatu Sopek. Ona stvarno djeluje kao cura koja zna što radi. Zatim, naši nogometaši, rukometaši, vaterpolisti? |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo nas Mario zanima....nudimo se da pomognemo pri clanku :)) šalim se samo...na pamet mi još padaju...Blanka Vlašic, Mario Mlinaric, Sopekica.... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se s curama, pogotovo za vaterpoliste - njih bi htjela vidjeti Renata definitivno , Martina Vrbos (svaka joj cast ) a i mislim da bi nam i simpa Antonija Blace imala puno toga pametnog za reci! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super su prijedlozi: Renata Sopek, Blanka Vlašic, Mario Mlinaric, Martina Vrbos, Duje Draganja, Barbara Radulovic itd..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Pohvala Pohvala Pohvala Pohvala
Takve, konkretne clanke hocemo sa suvislim pitanjima i iskrenim zanimljivim odgovorima. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno, ovakve odgovore sam i ocekivala od naše Renate, jedva cekam sljedeci intervju
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast na intervjuu
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Dva nova prijedloga od mene:
š. Za osobe iz javnog života s kojima bi trebalo napraviti intervju predlažem: Larisu Lipovac - odnedavno i Navojec, plesacicu i koreografkinju Vesnu Mimicu, također plesacicu, koreografkinju, ženu koja stoji iza jutarnjih vježbi u Dobro Jutro Hr 2.Posvetiti neki od clanaka/ili cijelu rubriku fitness i wellness lokacijama u Hrvatskoj koje pripadaju u kategoriju zdravstvenog turizma. Promovirati naše spa resorts i turisticka mjesta ciji je moto zdravi život, pa u tom duhu rade i svoju ponudu. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Dobri prijedlozi. Vidjet cemo što se može od ovoga ostvariti. |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bih predlozio da se napravi intervju sa Mirkom Filipovicem.. o njegovom nacinu treniranja itd.. koji moze posluziti mnogim danasnjim sportasima koji se bave borilackim sportovima..
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar prijedlog. Potrudit cemo se... Edited by Zoki |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ali cekajte da se oporavi o batina sada :p
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Da, fakat je spreman za penziju. Pogledao jutros na YouTube-u kakve je batine dobio... |
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
he he... ne shvacam zasto mu to treba.. uvijek kad izgubi, izgubi s ozljedom..
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |