Vježbanje + Mršavljenje! |
Post Reply ![]() |
Author | |
Pheonix ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Lipanj 2009 at 18:38 |
Pozdrav svima !
![]() Da krenem i laganim programom vjezbi i mrsavljenja, prvo pitanje eto odmah bi bilo moze li to ici zajedno!? Jer iskreno htio bih se poboljsati maksimalno i steci misice i misicnu masu, no kako trenutno preovladava masna kod mene moram je se prvo rjesiti, e sada htio sam da mi netko ukratko opise ili da neki link ako ima, nesto gdje bi se to dvje dalo ukomponirati... Viska imam dosta i zelim ga se rjesiti, a kako vec neko vrijeme se bavim fizickom aktivnoscu i nastojim jesti manje i uglavnom masniju hranu, zaista bi mi trebao neki dobar savjet, jer sam se upustio u to, samo sa osnovnim nacelima, a to su Manje hrane, vise vjezbe i sve postepeno... e sada kada je to postepeno zadovoljilo svoju granicu i kada sam stekao dovoljno kondicije da istrcim i do š0km na dan... Zelio bih povecati intenzitet... samo nezanam cega i kojem smjeru pa sam htio da vidim sto bi ste vi rekli na to ? Htio bih i do nutricionista otici da mi preporuci nesto, ali bih volio i da ovdje procitam nesto... Isto tako ako znate neste, neke preparate, kreme ili slicno sto bi bilo djelotvorno na zatezanje koze, jer mislim da mi je i to dosta vazno i bitno, pa samo neke smjernice ... bio bih zahvalan ![]() Edited by Pheonix |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sad sma ti htio napisati nešto kratko.. no malo kasnije cu kad uhvatim vremena malo to lijepše i opširnije ;)
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
e da, imamo FAQ :D cooool
FAQ FAQ FAQ :D |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Jel se FAQ cita FAKJU?
|
|
![]() |
|
Pheonix ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Ukratko. decki hvala na FAQ-u ili Fakju... kako god
![]() |
|
![]() |
|
kako god da se citalo, ja sam ti dao fakju u najboljoj namjeri..
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |