Mogu li sklekovima raširiti ramena? |
Post Reply |
Author | ||
jajaja
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2009 at 16:46 |
|
Mogu li sklekovima raširiti ramena i srediti biceps i triceps?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve donekle.. najviše triceps pa onda biceps pa onda ramena - najmanje njih!
p.s što ti znaci srediti uopce? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne, buduci da glavni mišici odgovorni za dojam širine ramena ne sudjeluju u pokretu, vecinom rade prsa, prednji delt i triceps. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne u smislu nekog bb-a ali ako je pocetnik dobit ce nešto malo u ramenima cak i od sklekova.. na to sam mislio kad sam mu rekao ono da može malo |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Illy primijetio sam da skoro svaki put kad kvotaš nekog pojave se neke cudne rijeci i znakovi, zbog cega?
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
iskreno, nemam pojma, baš i ja gledam.. to je onaj code od foruma, a zašto s pojavljuje, neznam ni smajlice mi danas u jendom trenutku nije htio stavljati |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Quote radi normalno. I u gornjem postu ti je uspjelo Illy. Mislim da smo ovu temu zakljucili. Jajaja, koji ti je cilj - da li imaš mogucnost ici u teretanu? Ako da, dat cemo ti video vježbe za svaki pojedini dio tijela kojeg želiš srediti. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
jajaja
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, idem u teretanu. Može, ako nije problem |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo je i meni trebalo
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |