Treba mi pomoc - aparat? |
Post Reply |
Author | |
Tea123
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2009 at 18:31 |
Prije par mjeseci sam na RTL-u vidjela prilog o mršavljenju u kojem je prikazivan aparat (nazovimo to tako) u koji sjedneš i voziš sobni bicikl ali se zbog visoke temperature koje se nalazi unutar aparata troši puno više kalorija. Kako na more idem za mjesec dana trebam skinuti par kilograma i zanima me da li netko slucajno zna kako se taj aparat zove (ili eventualno zna za nešto slicno) i gdje se može koristiti? Hvala |
|
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da je to "prodavanje magle" naivnim ljudima...cula sam za to al ne znam kako se zove ni gdje ga ima...
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tea jel ti je stvarno trebalo ovo?
Hebote svi se sjetite pred more skidat kg i kupovat neke carobne hebivjetrenjacke spravice koje otapaju višak kg a glavno da ništ ne morate radit. Ak oceš istopit kg, trebala si na to ranije mislit - sad je manje više gotovo. Ak hoceš ipak probat, udri luđacki po kardiu i vježbama s utezima, smanji kcal i to je to. cao |
|
tina90
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |