Život bez interneta? |
Post Reply |
Author | |
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Lipanj 2009 at 18:39 |
prije nekih 2-3 mjeseca nisam imao struje oko pola dana ,radili su nesta u ulici.
bio je to neki dan kad nisam imao faks i nekih obaveza.... naravno,nema struje-nema interneta!!! poludio sam i shvatio sam sam postao ovisan( ok,ne jako,al ono... ) imam laptop tako da sam svakako imao racunalo, ali 'no internet access' me ubilo! kako vi dozivljavate internet,koliko vam znaci? |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja i da hocu ne mogu bez neta, prvenstveno radi foruma svog smjera na faksu i studomata u vrijeme ispita i to je to.
Facebook ionak ne koristim, msn tu i tam po potrebi a forumi..bože moj, može se bez tog No ipak je najbitnije da znaš da ti je tu pri ruci negdje kad zatreba makar i ne išao cijeli dan na net. Isto kao i gun, ne koristiš ga (cesto) a ipak lakše zaspiš ak ti je uz jastuk |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eeee, da.... Da li uopce moram spominjati da ovo tipkam s plaze...?
Edited by Theia |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne moraš I daj pomakni malo rucnik u stranu, preblizu si mi došla |
|
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja cu rec da bez neta ja neznam šta cu....
makar sa svim obavezama šta imam oko ljubimaca ali opet kad nemam šta radit idem na komp i visim na njemu kolko duže. Ja poludim bez neta jer visim na msn-u i facebook-u cijelo vrijeme. Al to su te godine u kojima su svi na kompu . Al evo sad po ljeti stojim sve rijeđei rijeđe jer sam treniram i treniran i treniram.xD 3 treninga dnevno nie malo i uzme vremena pa nemogu baš visit na netu kolko bih htijeo.. Edited by MaLiBarZu |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
e da,studomat,treba prijavit ispite...
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
pri nama su isto nekaj kopali, svima je otisla prva faza , i bas je na tu fazu bil spojen komp, 3 dana bez sruje . užas
Edited by niXa |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takodjer ovisnik o internetu.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |