Hodanje |
Post Reply ![]() |
Author | |
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Srpanj 2009 at 20:49 |
Kako napraviti plan za neki trening hodanja? Malo naginjem na osteoporozu i inace vježbam s trenericom koja jako pazi kakve ce mi vježbe složit. Samo, sad mi je do jeseni zatvoren moj fitness centar
![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kate necemo pravit filozofiju tamo gdje nema potrebe - hodanje je hodanje, nema se tu šta pogriješiti. Hodanje cak i nije trening, to ti je više nenamjerna aktivnost. Drugo, ako vec imaš trenericu mogla se ona pobrinuti da ti sve objasni, ili si ti nju malo krivo shvatila? ![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Ma znam, nemoj zamjerit, kad,nažalost zbog slabih kostiju ne smijem sve vježbe izvoditi, a htjela bih dok mi je teretana na "godišnjem" uvrstit u sviju svakodnevnicu što više fizicke aktivnosti. Pa sam tako ja procitala neki tekst u Viti kako osmislit trening hodanja jerbo se i to može "odradit" kao pravi trening tipa hodaš sporije pa brže i tako naizmjenicno, pa koliko treba povecavat vrijeme hodanja, pa mjeri na pedometar...Cijela filozofija, a ja se tako navukla na vježbanje da mi je sad apstinencijska kriza i pomislih "evo nešto za mene"...
![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
vidim ja o cem se radi ![]() Za pocetak baci taj primjerak Vite u smece, citaj ovdje šta se piše, pitaj, raspravljaj i patike (il štikle) na noge i šetaj, trckaraj, vozi bicikl, na kupanje, rolanje, tenis, odbojka itd itd. Improviziraj malo. Nikakvo vražje brojanje koraka, zamaranje sa brzinom hoda itd. što više si postavljaš neke barijere u glavi to ce teže ici. Treba opušteno s bilo kojim ciljem kojeg želiš ostvarit. |
|
![]() |
|
Može. Baš mi ovako treba netko povremeno razbistrit glavu jer ja sam malo naivna pa svašta povjerujem. Hvala ti na pametnom savjetu, ti me baš uvijek koja god tema bila postaviš na pravi put.
![]() Od sad opušteno, sve gluposti van iz glave. Još jednom hvala prijatelju. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |