Kombiniranje vise misicnih skupina |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Veljaca 2007 at 21:09 |
Dali se drzite onoga 'jedna velika misicna skupina po jednom treningu' ili kombinirate vise vecih skupina u jednom treningu ?
Ono sto hocu reci..meni nije dosta da odradim prsa jedanput tjedno..to mi je premalo..pa uvijek ubacim u ponedjeljak npr. kad radim ledja ubacim 5 serija bencha ili leptira tek toliko da malo 'podignem' prsa. I onda odvalim prsa u petak - bas ono š2-š3 serija. I to mi stvarno pase. Dali vi isto tako kombinirate ili je vama dosta da veliku skupinu odradite jedanput tjedno ? |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ja osobno ne radim tako. Ali svaka je osoba prica za sebe i svakomu nesto drugo odgovara, mada to nije ono sto svi rade. Ako osjecas da je to za tebe dobro samo radi.Ja radim jedan dan prsa,drugi ledja i treci noge-dok manje misicne skupine ubacim unutar ta tri dana
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
caba slazem se s tobom! Tako i ja radim , jedan dan prsa , jedan dan ledja i treci dan noge, i naravno ubacim ove manje misicne skupine! Mislim da je to najoptimalnije za misice, iako svatko treba raditi onako kako pase njegovom organizmu, svako ima svoje
|
|
ksenija
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
a da li radite 3 puta tjedno ili više?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |