Privatni trener/ica u Zg? |
Post Reply ![]() |
Author | |
HeliosBoy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Kolovoz 2009 at 17:14 |
Bok svima, idem redovito u teretanu vec nekih pol godine i vide se super rezultati, dobio sam dosta na masi, no sad bih si volio uplatit negdje ako netko radi kao privatni trener, znaci ako ima prostor sa spravama i radi s tobom sve redom ovisno o tome što želiš, ja bih se sad konkretno htio izdefinirati, da mi ostanu mišici a izgubim 2-3 kile sala što su se nakupile, cisto bih volio nekoga profesionalnog da me sredi u 3-4 mjeseca tako i da usput puno toga naucim i mogu dalje sam krenuti. Ima li takvo nešto kod nas? cuo sam da ima kod džamije jedna žena koja ima iznajmljem prostor sa spravama...
|
|
![]() |
|
HeliosBoy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napomena, naucio sam se ja vec dosta vježbati i gledao videe na internetu i pitao trenere, no sad bih volio stvarno nekoga tko se super kuži da me dalje usmjeri, jer se bojim ne zeznuti ovo što sam postigao, izgubiti masu i sl.
|
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
šta si to postigao? Kakvu si ti to masu dobio kad vec moraš skidati salo? Ocito nisi ni to dobro odradio jer ako znaš kako na masu, trebao bi znati kako i na defku. |
|
![]() |
|
Uh... odmah napadno... i što ti znaci ovo vec, pa 6 mjeseci... nemoram dobit 20 kila :D, nisam ja dobio skoro pa ništa sala no ostalo mi je od prije malo i sad sam paranoican ak krenem to skidat da ce mi otic i mišici. Nabacio sam š0 kg btwi sad bih jedno 2-3 dolje (sala). Znam u teoriji što bih trebao, no eto, paranoja pa tražim podršku
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
ako znaš izvoditi vježbe treba ti samo dobar plan jela i treninga
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |