Vaša omiljena serija :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Kolovoz 2009 at 22:33 |
evo meni omiljena serija je Kako sam upoznao vašu majku , pogotovo dok je Barney rekao it's gona be lege...wait for it dary
![]() ![]() Edited by niXa |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je smijurija ona serija Lud, zbunjen, normalan i to znam ponekad pogledat.
|
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Friends- vraca me u djetinjstvo
Ally McBeal-isto me vraca u djetinjstvo Kucanice-najluđi humor ever Tree Hill-malo intriga za opuštanje Mucke-djetinjstvo & za pasti na dupe od smijeha Kosti-za mozganje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dejanelo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
opcenito sve humoristicne serije,ali FRIENDS najbolja. imam sve sezone i pogledao sam ih par puta
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Eli Stone, i family guy trenutacno e da, i big bang theory
![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
CSI
![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Breathless ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
CSI, Kosti, Zaboravljeni slucaj, Kucanice...
![]() |
|
![]() |
|
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
DEFINITVNO: SEINFIELD to je best humor ever ( Goerge rules)
twin peaks heroji su bili dobri |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Poceo sam gledati serijal Dextera. Predobar mi je.
![]() Psycho forenzicar.. Dobio 3 sezone od frenda pa cu sve pogledati. ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Seinfeld se nema kaj dodat ![]() Big bang theory (trenutno) Heroji super ova sad sezona i ona prva, ove dvije izmedju su ocaj ![]() Jel gleda tko mozda Fringe ili sam solo na tome? |
|
![]() |
|
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Rat u kuci |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |