Tajlandski boks |
Post Reply |
Author | ||
malgelina
Viden/a u gymu Joined: 24 Kolovoz 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2009 at 14:56 |
|
pozdrav svima...
imam jedno pitanje.. željela bih krenuti na tajlandski boks..pa molim sve koji znaju nešto više o tome..da se jave. i ako mi mogu preporuciti gdje se najbolje prijaviti, buduci da sam pocetnik.. tx |
||
bobi
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zna li netko za privatnog trenera tailand boxa?
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li netko na forumu trenira tajlandski boks i zna nešto više o tome?
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Btw. bobi premjestio sam ti ovdje pitanje pošto je ovo tema o tajlandskom boksu. Nadam se da je ok. |
||
|
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Išla sam na kickbox, vrlo je slican tajlandskom. Odlicni i iscrpljujuci treninzi,
radi se u paru ili na vreci, udarci rukama i nogama. U fitness centrima imaju rukavice, ali bolje je je imati vlastitu opremu (higijenski razlozi...). Toplo preporucam štitnike za potkoljenice! Masnice budu smeđe i OGROMNE Za tajlandski znam da se u Zg može trenirati u SUBOS-u (Martinovka, kod FER-s), 2-3x tjedno za 90 kn. To je kakti za studente, ali ima i srednjoškolaca i mlađih ljudi koji rade |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovdje imaš popis vecine (možda i svih) klubova u Hrvatskoj koji se bave tim borilackim sportom: link Možeš se javiti u neke od klubova i raspitati se za osobne treninge...tako ceš sve saznati iz prve ruke. |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tnx Saša. Nadam se da je bobi vidio. Bobi.. javi se... |
||
|
||
bobi
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala vam puno
|
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
muay tay je nesto kao kickboxing + laktovi i koljena uz poseban gard... To je dosta tradicijska disciplina...
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |