Pozdrav svima ! |
Post Reply |
Author | |
serena
Viden/a u gymu Joined: 24 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2009 at 17:03 |
Eto, najprije da se predstavim.
Zovem se Vesna i živim u Rijeci.Nakon pregledavanja portala naišla sam na mnoštvo korisnih i primjenjivih informacija, te se odlucih prijaviti. Sportom se bavim zadnjih desetak godina. U pocetku je to bio odlazak u teretanu, da bih zadnjih tri godine "otkrila" tc bo koji je i danas moj najomiljeniji nacin rekreacije. Sve to moje bavljenje sportom bilo je vrlo neredovito i bez nekih "vidljivih" rezultata.U trecem mjesecu ove godine odlucih poceti intenzivno vježbati.dva puta tjedno tc bo, jedan put trcanje, plus work out. Rezultati su sada vidljivi i jako sam zadovoljna. Nastavljam i dalje, uz manje promjene programa kojeg ovoh dana osmišljevam. Eto, za sada toliko. Nadam se kvalitetnoj interakciji sa svim clanovima. Pozdrav svima !!! |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcomen
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla. I mi se veselimo razmjenjivanju iskustava i debatama s novom clanicom!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
weee pridružujem se i ja roštilju dobrodošlice pozdrav serena od još jedne rijecanke |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hi serena,
dobro nam došla na forum! I mi se nadamo kvalitetnoj interakciji odnosno da nam budeš aktivna. Drago mi je da si pronašla informacije koje si tražila na ovom portalu. Ukljuci se u ostale podforume. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |