koje proteine uzeti od weidera? |
Post Reply |
Author | |
paulina
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Rujan 2009 at 01:19 |
imam š7 godina i 4 puta tjedno idemu teretanu,zelim lijepo oblikovano definirano tijelo,bez mase prevelike..koje proteine piti? ili mozda da probam neke vitamine ??:S :S POMOCCCC:)
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje ti je da uzmes cisti whey protein, š00% izolat.
Bez ugljikohidrata, samo cisti protein surutke. Moje preporuke su "Sports Nutrition International" koji i sam koristim i mogu reci da je odlican ili "Dymatize ISO-š00" za koji mi prijatelj rece da je jako dobar. Dobro se pazi brendova tipa: BioTech jer su laznjaci, sranje za koje das lovu i nemas nikakvog efekta i da, ni slucajno ne uzimaj Weiderov premium whey, ako nisi siguran š00% za porijeklo, tj. da je original. Eto, nadam se da sam pomogao |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzmi pro.nutrition whey, daleko najeftiniji a isto kvalitetan kao i weider
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
ev ja danas uzeo ovaj:
http://www.building-body.com/shop/product/ultra_whey_pro_/ mislim da bi trebao biti dobar... Edited by BorG |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpisujem. Pro.nutrition je hrvatski brand i ljudi su jako zadovoljni. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uzmi par minuta pa procitaj FAQ
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |