Irššš;n Gym Pull Up Bar - za zgibove |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako je š00, onda je ok.. iako meni takva stvar ne treba jer je popreko cijele garaze postavljena sipka da se mogu dizat |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
super, nikome ne treba, a meni bi dobro došlo - sad cu se raspisat
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
fittwoman
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo meni trebaradim program p90x i to bi mi baš dobro došlo.gdje ima za kupit?stvarno izgleda dobro........
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ukljuci se u nagradnu igru |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A koliko je vjerojatnost da sa time otkinemo cijelo stok od vrata???
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uvijek postoji vjerojatnost, no stvar je relativno sigurna i moramo biti pažljivi. Imam takav jedan doma i 90% težine je na bocnim rubovima koji se oslanjaju na bocne rubove vrata. Nije stvar takva da je cijela težina baš na gornjem štoku. Vidjet ceš pa ceš probati. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Djeluje mi fora, možda si cak i jednom kupim.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - jedina frka mi je što sam tek sad pogledao po kuci i svi štokovi su mi u ravnini sa zidovima |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uz zgibove, možeš raditi i duboke sklekove, trbušnjake i dipseve. Zgibovi su the main thing, no svakako ja ga koristim i za ostale vježbice.. |
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidio sam da se može, super je..
Ali iskreno, ne bih kupovao spravu od 300injak kuna za sklekove i trbušnjake, ak me kužiš Inace mi se sviđa.. |
||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li sme da se koristi iron gym kod pregradnih
zidova(gipsanih), koji su dosta tanji od standardnih... |
||
Palminho
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav, htio bi naruciti IRON GYM, ali ne radi narucivanje https://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/Iron-Gym-fitness.aspx
kada kliknem na "Naruci svoj Iron gym!" javi mi Sadržaj nije pronađen... |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gotovo je, sve je prodano odavno jos. Nemamo vise Iron Gym-ova. |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bzvz...pa morate to uvijek imati ;)
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |