što jesti poslije treninga |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Author | |
Lady ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuhana jaja kao PWM?
moze ili ne moze? hvala:) |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Ja bolje ne bih žumanjke u pwm-u, ako ti financije dopuštaju, deri samo po bjelanjcima, a žumanjke ostavi za zadnji obrok. ;)
|
|
![]() |
|
Roulette ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Jedno pitanje, kako ubiti glad nakon treninga, procitala sam sto ste pisali poslije treninga su dobri prakticki bilokakvi proteini bilo posni, whey itd. uz to za osvjezenje moze neko voce, ali ja budem toliko gladna da nista ne pomaze i onda sam bzvz isla vjezbati kad cu pojesti dvostruko vise nego sto sam potrosila npr. danas nakon treninga: mlijeko+mjerica wheya+20g sumskog voca, nakon toga sam i dalje gladna, pa uzmem 30g tunjevine sa dva integralna tosta...pa pojedem veliku jabuku i malo badema...i ja sam i dalje gladna! Sta mogu pojesti da efikasno ubije glad nakon treninga na bar 2 sata, a ne na 5 minuta? :(
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Meso i rižu i salatu npr......savršen kompletni obrok koji ce te sigurno zasititi |
|
![]() |
|
Roulette ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Ok, hvala, probat cu to sutra :)
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Roulette, kako neceš biti gladna sa 30 g tune
![]() ![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
napisati cu ja i trening i svoj jelovnik i ciljeve kad skontam di se to sve pise
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |